Instalam sisteme de supraveghere de orice calibru, pentru diverse locatii, de la case private pana la platforme industriale, de la blocuri la unitati de invatamand public si privat. Oferim camere de supraveghere de inalta calitate .Puteti viziona in timp real ce se intampla in locatia supravegheata de pe calculator, telefon mobil sau tableta.

Afla mai multe..

 

Instalam sisteme profesionale de alarma care va protejeaza impotriva efractiei. Comercializam senzori de prezenta de cea mai buna calitate, sensibilitate marita, imunitate impotriva animalelor, fara alarme false. La fel ca si la sistemul de supraveghere, aveti posibilitatea de monitorizare pe telefon starea sistemul de alarma cu ajutorul unui comunicator prin sms sau prin internet.

Instalam sisteme de interfonie pentru asociatii de proprietari sau case private. Optiunile pentru sistemul de interfon se maresc de la an la an, si enumeram printre ele posibilitatea de deschidere cu telecomanda, card de acces, cheie, sau chiar telefon, comunicare audio-video pentru una sau mai multe intrari, posibilitatea conectarii mai multor posturi de interior montate in cele mai frecventate locuri din casa.